Halvcirkel
Ölfatlyft 89-12276

Ölfatlyft 89-12276

Produktförfrågan

Generell data

Maxlast: 65 kg

Styrning: proportionell styrning (PSH)

Egenvikt: 12,1 kg

Media: Tryckluft 6-7 bar

Artikelnr: 89-12276

Serienr: A7016

Vår ölfatlyft greppar under fatets handtag och lyfter upp det, snabbt och utan ansträngning. Många bryggerier lyfter hundratals ölfat per dag. Ofta sker lyften manuellt, vilket innebär en mycket ansträngande situation för den som ska utföra lyften. Vår fatlyft drivs av tryckluftscylindern Bal-Trol, som gör lasten i stort sett tyngdlös. Den har kapacitet att lyfta fat av olika vikt upp till 65 kilo. Det innebär att även personer utan särskild fysisk styrka smidigt kan lyfta och förflytta mycket tunga fat.

Kundanpassad ölfatlyft

Lifts Alls lyftverktyg går alltid att anpassa efter kundens behov. Ölfatlyften kan anpassas för att lyfta både fat och tuber med handtag, på bilden ses den exempelvis lyfta en gasoltub. Det går också bra att anpassa verktyget efter andra mått och tyngder. På så sätt är det ett mångsidigt verktyg som kan användas i många olika industrier.

Innovativ design

  • Fatlyften är designad för att vara liten och smidig att arbeta med. Den tar därför inte heller upp någon onödig arbetsyta.
  • Den är utrustad med en mycket enkel kontroll, bestående av fyra knappar för upp/ned och grepp/släpp. Därför går det fort att lära sig använda den.
  • Handtagen är ergonomiskt placerade för att ge optimal kontroll och komfort i varje lyft.
  • Den gröna lampan indikerar att lyften har ett korrekt grepp, när den är släckt går lasten inte att lyfta.
  • Likt alla Lifts Alls lyftverktyg uppfyller ölfatslyften också hälso-, miljö- och säkerhetsdirektiven för CE-märkning.