Halvcirkel
Lyft för PET-flaskor 89-12380

Lyft för PET-flaskor 89-12380

Produktförfrågan

Generell data

Maxlast: 18 kg/31,5

Styrning: proportionell styrning (PSH)

Egenvikt: 7,5 kg

Media : 6-7 bar

Artikelnummer: 89-12380

Serienummer: A7234

Optimera ditt produktionsflöde och minska ansträngande lyft med Lifts Alls lyft för PET-flaskor. Lyftverktyget är skräddarsytt för dryckesindustrin och är designat för att effektivt lyfta både 2-liters och 1,5-liters PET-flaskor.

Funktioner

Lifts Alls PET-lyftverktyg är mångsidigt och kan lyfta antingen ett par plastflaskor åt gången för mindre uppgifter, eller flera flaskor samtidigt med hjälp av de utbytbara underdelarna. Detta möjliggör anpassning efter specifika produktionskrav och optimerar arbetsflödet. De utbytbara underdelarna gör det möjligt att anpassa lyftverktyget efter olika flaskstorlekar. Detta ger ökad mångsidighet och kostnadseffektivitet eftersom du inte behöver investera i flera separata lyftverktyg för olika flaskor.

Med vårt lyftverktyg kan du smidigt transportera flaskor från brätten till bana med minimal ansträngning. Detta ökar inte bara produktionshastigheten utan minimerar också risken för arbetsrelaterade skador och felhantering.

Lyftverktyg av hög kvalitet

Lifts Alls flasklyft är tillverkat av högkvalitativt stål för att säkerställa långvarig prestanda och pålitlighet även under intensiv användning. Det är en pålitlig investering för att optimera din produktionsprocess och ett hållbart alternativ.

Fördelar med att lyfta med en flasklyft

  • Lyft säkert PET-flaskor från brätten till bana med minskad risk att tappas.
  • Optimera produktionsflödet för ökad effektivitet och kostnadsbesparingar.
  • Minska den fysiska ansträngningen och förbättra arbetsmiljön för de anställda.

Med hjälp av ett lyftverktyg för PET-flaskor kan du skapa en smidigare och mer effektiv produktionsprocess. Kontakta oss för mer information eller för att diskutera hur vårt lyftverktyg kan anpassas efter dina specifika behov.