Halvcirkel
Lyft för plastlådor 89-12353

Lyft för plastlådor 89-12353

Produktförfrågan

Generell data

Maxlast: 25 kg

Kontroll: proportional speed control (PSH)

Egenvikt: 11 kg

Media: 6-7 bar

Artikelnummer: 89-12353

Serienummer: A7188

Lifts Alls lyft för plastlådor är utformad för att enkelt och effektivt lyfta plastlådor eller backar. Det ger ett förbättrat arbetsflöde och minskad risk för arbetsskador inom exempelvis livsmedelsindustrin.

Lyften är utrustad med gummerade klackar, vilket tryggar ett stabilt och säkert lyft varje gång. Klackarna greppar från insidan av plastbackarna, vilket innebär att de kan lastas och avlastas tätt på pallar utan att klackarna i vägen. Med hjälp av lyftverktyget lastas lådorna tyngdlöst från exempelvis pall till bana, eller tvärt om.

Ergonomiskt förlängt handtag

Med det ergonomiskt förlängda handtaget kan operatören enkelt stå och lasta utan att behöva böja ryggen i obekväma positioner. Detta främjar en sund arbetsmiljö och gör det möjligt att nå det översta lagret av backar vid hög stapling. Genom att undvika obekväma kroppsställningar minskar risken för belastningsskador, samtidigt som operatörens välmående prioriteras.

Mekaniskt lyftverktyg

Vår lyft för plastlådor drivs av en tryckluftcylinder och fungerar som ett mekaniskt lyftverktyg. Genom att använda en klämmande funktion, istället för sugkoppar som baseras på vakuumtryck, kan det hantera ojämna eller otäta ytor effektivt. Detta gör det till det idealiska valet när traditionella vakuumlyftverktyg inte är lämpliga.

Skräddarsydda lyftverktyg för alla lådor

Kontakta oss idag för att skräddarsy ditt lyftverktyg och optimera hanteringen av plastlådor eller andra laster. Vi är erbjuder skräddarsydda lösningar som möter dina specifika behov och förbättrar din arbetsmiljö. För ökad effektivitet och säkerhet inom just din verksamhet.