Halvcirkel
Lyft för träramar 89-12336

Lyft för träramar 89-12336

Produktförfrågan

Generell data

Maxlast: 20 kg

Styrning: proportionell styrning (PSH)

Egenvikt: 16 kg

Media: 6-7 bar

Artikelnummer: 89-12336

Serienummer: A7152

Ett lyftverktyg för träramar är ett oumbärligt verktyg för snickerier eller andra företag inom byggsektorn. Lyften används för att underlätta hanteringen av träramar upp till 20 kilo. Den kan både öka produktiviteten och minska risken för arbetsrelaterade skador.

Så används en lyft för träramar

För att använda detta lyftverktyg placeras det smidigt runt träramen, sedan aktiveras det med hjälp att trycka på Pro Speed-kontrollen som greppar och lyfter upp ramen från marken. Ramarna kan sedan staplas på varandra, eller ställas in i en hylla eller på en pall. Nu behövs inga fler obekväma lyft med böjd rygg. Handtagets ergonomiska konstruktion gör att operatören står i en bekväm arbetsposition under hela lyftet.

Säkerhet på arbetsplatsen

Säkerhet är en prioritet när det gäller lyftverktyg. Denna modell är utrustad med en säkerhetsfunktion som hindrar oavsiktlig lossning av ramen. Lyftverktyget är också försett med gummerade ytor för att undvika att skada träramens yta.

En lyft för träramar är ett värdefullt tillskott till arbetsplatsen för att effektivisera arbetsflödet och öka säkerheten när man hanterar tunga träramar, pallkragar eller odlingskragar. Med detta verktyg kan snickare och byggare hantera sina projekt mer effektivt och med minskad risk för skador.