Halvcirkel
Om oss

Lifts All - skräddarsydda lyfthjälpmedel sedan 1994

Lifts All AB är en svensk leverantör och tillverkare av komplett lyftutrustning för produkt- och materialhantering till industri, lager och pharma. Vi har tillverkat över 4500 olika tryckluftsdrivna lyftlösningar till våra kunder och återförsäljare världen runt. Med våra lyftsystem kan företag skapa en bättre arbetsmiljö genom att ersätta manuella lyft och reducera förslitnings- och arbetsrelaterade skador.

Lifts All grundades 1981 för att sälja hydrauliska verktyg för elkablar, men gick 1994 över till att tillverka och sälja pneumatiska lyftverktyg. Vi har en gedigen erfarenhet av skräddarsydda lyfthjälpmedel med försäljning, utveckling och produktion under samma tak i Stockholm. Vi erbjuder ett komplett och ergonomiskt lyftsystem baserat på tryckluftsteknik som är snabbt, säkert och enkelt att använda. Vårt sortiment omfattar vår tryckluftsdrivna telfer Bal-Trol, gripdon, kranar, lättraverssystem, installation och service av dessa.

Trygga lyft

Vi har bred kunskap och erfarenhet av tryckluftsdrivna lyftverktyg. Det gör att vi kan hjälpa er att hitta den bästa lösningen för er arbetsplats och lyfthantering. Vi erbjuder även support – service finns alltid endast ett samtal bort. Lifts All har utvecklat tusentals lyftar för olika typer av materialhantering och vi tar oss gärna an nya utmaningar!

Ergonomiska lyft

Lifts All har alltid haft ett stort fokus på ergonomi i utvecklingen av lyfthjälpmedel. För att de ska fungera optimalt på er arbetsplats skräddarsyr vi gärna ert lyftverktyg för att ge användaren den bästa möjliga lyftlösningen. Lyftredskapen utformas så att de ska kunna användas av alla, oavsett fysik eller tidigare erfarenhet. Våra lyftar hanterar dessutom laster viktlöst, vilket innebär att minimal manuell kraft är nödvändig för att manövrera verktygen.

Snabba lyft

Våra lyfthjälpmedel är byggda på en unik balansteknik för att styra lasten. Det gör att hanteringen är intuitiv, liknande manuell hantering, men utan de tunga lyften. Det bidrar till att du kan hantera lasten snabbt och smidigt. Hastigheten kan enkelt justeras efter arbetstakt och användarens önskemål.

Vår affärsidé

Vårt uppdrag är att erbjuda snabba, säkra och ergonomiska lyftlösningar som minskar förslitningsskador samt ökar våra kunders effektivitet.

Vår vision

En bättre vardag för alla människor som lyfter stort som smått.