Halvcirkel
Traverser

Traverser & skensystem

Våra traverser av lätt aluminium är ytterst följsamma och tystgående, vilket är en förutsättning för en ergonomisk arbetsmiljö där man frekvent lyfter saker. I jämförelse med andra liknande lättraverssystem behöver operatören bara använda en tredjedel av kraften för att flytta ett objekt med vårt system.

Flexibla installationslösningar för traverser

Traverserna kan monteras på en rad olika sätt beroende på hur arbetsmiljön ser ut – i tak, på vägg eller på existerande pelare. Vi tillverkar också egna skräddarsydda anordningar om taket är för högt eller om det finns andra förutsättningar i miljön som påverkar installationen av lyftsystemet. Lifts All har över 20 års erfarenhet av skräddarsydda lyfthjälpmedel, vilket gör att vi vågar påstå att vi även hittar möjligheterna för din arbetsplats.

Traverssystem för renrumsmiljöer

Skenorna i traverssystemet är i grundutförandet passande för renrumsmiljöer och med enkla tillbehör tätar man igen spåren i skenorna, vilket förhindrar smuts från att samlas i traversen. Systemet kan också modifieras om det behöver vara extra lågbyggt eller om till exempel en bana behöver vara teleskopisk för att nå ett utrymme utanför traversens yta.

Golvmonterade traverser

Traverser som är golvmonterade används med fördel i lokaler där takets bärighet inte är tillräcklig. Golvmonterade traverssystem byggs antingen upp med pelare vilket innebär stor flexibilitet i uppbyggnaden av systemet,  eller så byggs de med valv vilket ger högre strukturell stabilitet. I lokaler med hög takhöjd passar golvmonterade traverssystem bättre i och med den kortare längden på telfern och stabiliteten det ger.

Takmonterad travers

Traverser eller skensystem som monteras i taket är fördelaktiga där golvutrymme skall prioriteras. Monteringen i taket innebär att pelare eller portaler inte behöver användas och förankras i golvet och lokalen kan på så sätt hållas så tom som möjligt.

Behöver du hjälp att hitta den travers-lösning som passar dig och ditt företag absolut bäst, tveka inte att höra av dig till oss!

golvmonterad travers
Golvmonterad travers
traverssystem golvmonterat spar golvyta
Golvmonterad travers som spar golvyta
takmonterat traverssystem
Takmonterad travers
Golvmonterad travers med 2 galgar