Halvcirkel
PW200

PW200 skivlyft

Produktförfrågan

Generell data

Maxlast: 200 kg

Styrning: proportionell styrning (PSH)

Egenvikt: 52 kg

Gripdonets höjd: 1028 mm

Vakuumkoppar justerbara i:
X-led: 690-1645 mm
Y-led: 724-1044 mm

Artikelnr: 92-10028

Broschyr:  Lifting boards and steel sheets (pdf).

Skivlyften ProWood 200 (PW200) kan enkelt lyfta och tilta olika sorters skivor, upp till 200 kg. Istället för att lyfta otympliga skivor manuellt eller med gaffeltruck, så går jobbet snabbt och smidigt med hjälp av en ProWood skivlyft. Den lågbyggda konstruktionen och ergonomiska designen är fördelar som gör att PW200 passar att använda i de flesta industrier. Särskilt populär är den hos dörr- och kökstillverkare.

Smidiga och säkra lyft

Ett grönt öga indikerar när den rätta vakuumnivån är uppnådd och det är säkert att lyfta. Lastvaktsfunktionen förhindrar att operatören släpper skivan av misstag i luften. Proportionell styrning gör det enkelt att placera skivan varsamt utan att skada den. Ifall skivan ska monteras så kan den justeras viktlöst direkt med händerna, utan att använda kontrollenheten.

Lyfter alla typer av skivor, med eller utan tiltfunktion

ProWood lyfter alla täta skivor: tunga paneler, metallskivor, glas, plywood och träskivor. Förutom PW200 finns tre andra ProWood-modeller beroende på storlek och vikt på skivan: PW60, PW100, PW120. Alla modeller har vakuumkoppar som är justerbara i längd och bredd. Justeringarna gör användaren enkelt själv, utan att använda några verktyg. PW200 har sex stycken justerbara vakuumkoppar, som ger ett fast grepp även kring tyngre last, medan de andra modellerna har fyra vakuumkoppar. Vi kan även specialdesigna en skivlyft för just dina behov. ProWood finns både med och utan tiltfunktion.