Halvcirkel
Batterier

Lyfta batterier

Lifts All har producerat flera olika typer av verktyg för att lyfta batterier av olika slag. För att lyftverktyget ska vara optimalt för just det ni ska lyfta och den miljön ni arbetar i skräddarsyr vi lyftverktyget efter era behov. Våra lyftlösningar är säkra och förbättrar arbetsmiljön eftersom operatörer slipper tunga lyft som skadar rygg, axlar eller nacke.

Här nedan ser du ett urval av olika batterilyftar vi producerat som exempelvis lyft för bil- och bussbatteri.

Batterilyftar för säker batterihantering

Våra lyfthjälpmedel för batterier optimerar arbetsflödet och ökar ergonomin för operatören i olika situationer där batterier ska lyftas. Med ett lyftverktyg för batterier förflyttar du enkelt batterierna på ett smidigt och tidseffektivt sätt. I stället för att behöva vara två personer utför lyftet kan nu operatören utföra arbetet på egen hand.

Batterierna väger mellan 7–15 kg och det är slitsamt för operatören att lyfta manuellt flera gånger om dagen. Den här lyftlösningen för batterier gör att du slipper repetitiva lyft som kan leta till förslitningsskador och sjukskrivningar.

Beroende på hur du önskar att hantera batterier skräddarsyr vi en lösning utifrån era behov och den miljö ni arbetar i. Maxlast, tilt, rotation och hur lyftet går till anpassas efter kundens önskemål. Vi har tillverkat tusentals unika lyftlösningar och lyfthjälpmedel för alla olika typer av industrier. Vill du läsa mer om lyftverktyg för just batteriindustri hittar du mer information här.