Halvcirkel
MaxiCrane: 100 kg, 4 m

Vikarmskran för laster upp till 100 kg - MaxiCrane

Generell data

Maxlast: 100 kg

Räckvidd: 4 meter

Pelarhöjd: 3 meter

Pelarbas: 45x45 cm

Media: ren tryckluft (6-7 bar)

Rotation inre arm: 270 grader

Rotation yttre arm: obegränsad

Lackad: röd (RAL 3020)

Broschyr: Lifting with MaxiCrane (pdf).

MaxiCrane är en smidig roterande vikarmskran som kan lyfta laster upp till 100 kg, enkelt och snabbt! Den är mycket följsam och lättstyrd i olika vinklar, med fyra meters räckvidd. Den passar bra på mindre arbetsplatser eller arbetsytor där traverssystem inte får plats.

Ändlöst roterande lyftarm

Kranen monteras vanligtvis med pelare bultad i golvet, men den kan också fästas i tak eller på vägg vilket gör att den kan anpassas efter olika arbetsmiljöer. Jämfört med föregångaren, populära vikarmskranen FlexiCrane, har MaxiCrane kraftigare konstruktion och kan lyfta tyngre laster. Den når dessutom hela fyra meter i en radie på 270 grader och ytterarmen kan rotera ändlöst. Tack vare den behändiga storleken och vikten på kranen kan den enkelt och snabbt installeras till en låg kostnad. Låg egenvikt kombinerat med lågfriktionslager i lederna gör också MaxiCrane mycket tyst och lätt att jobba med. Tack vare kranens flexibilitet och följsamhet utklassar den alla jämförbara pelarsvängkranar, svängkranar och viksvängkranar i användarvänlighet.

Tryckluftsdriven vikarmskran

Lifts Alls lyfthjälpmedel sparar inte bara ryggar, utan även tid och pengar. Eftersom kranen drivs av enbart tryckluft, sparas energipengar under själva användningen. Vårt standbyläge kostar ingenting!