Halvcirkel
Lyft för elektronikskåp 89-12390

Lyft för elektronikskåp 89-12390

Produktförfrågan

Generell data

Maxlast: 50 kg

Styrning: proportionell styrning (PSH)

Egenvikt: 14,8 kg

Media: 6-7 bar

Artikelnummer: 89-12390

Serienummer: A7626

Med sin maxkapacitet på 50 kilo erbjuder lyften för elektronikskåp en oumbärlig lösning för företag som regelbundet behöver hantera tunga skåp. Dess sex sugkoppar säkerställer ett stadigt grepp om skåpsidorna, vilket ger ett tryggt lyft. Med ett enkelt tryck på upp-knappen blir även en 50 kilos last nästintill viktlös och lätt att hantera.

Verktyg för att flytta elektronikskåp

Verktyget är enkelt att manövrera tack vare Pro Speed-Handle. Denna kontrollenhet möjliggör proportionell styrning, vilket ger operatören möjlighet att justera lyftet efter behov – antingen snabbt eller långsamt beroende på trycket på knapparna. Det går dessutom att finjustera lasten direkt med händerna för att placera skåpet smidigt och exakt på önskad plats.

En av fördelarna med detta verktyg är dess förmåga att hantera skåp av olika tyngder med samma precision och effektivitet så länge skåpen har samma mått. Det innebär att oavsett skåpets vikt kan samma lyftverktyg användas, vilket sparar tid och resurser samtidigt som det ökar arbetsflödets effektivitet.

Lifts All har tillverkat många olika lyfthjälpmedel för elektronik. Några exempel finner du här. Ett av våra vanligaste uppdrag är att kundanpassa lyfthjälpmedel efter olika laster. Kontakta oss gärna så kan vi tillsammans utvärdera hur du kan effektivisera produktionen och samtidigt skapa en bekvämare arbetsmiljö med hjälp av en lyftlösning.