Halvcirkel
Magnetlyftar

Magnetlyftar

Med en magnetlyft kan du enkelt och smidigt lyfta metalldelar av olika slag. Lyften behöver ingen elektricitet utan drivs av tryckluft, därför är den passande för miljöer där el inte finns tillgänglig eller av olika anledningar är olämplig att använda. Att lyften drivs av tryckluft innebär dessutom att den sparar energi. Skulle en oväntad luftläcka uppkomma förlorar gripdonet inte sin magnetiska kraft utan håller kvar lasten i ett säkert grepp. Se ett urval av våra lyftverktyg med magnet nedan. 

Läs mer
LAMG 45

LAMG 45 – lyfter 45 kg med magneter Vår magnetlyft LAMG 45 är ett kompakt och starkt ...

Läs mer
LAMG 90

LAMG 90 – lyfter 90 kg med magneter Vår magnetlyft LAMG 90 är ett kompakt och starkt ...

Läs mer
LAMG 135

LAMG 135 – lyfter 135 kg med magneter Vår magnetlyft LAMG 135 är ett kompakt och starkt ...

Läs mer

Magnetlyft för metallföremål

Lifts Alls magnetlyftar är mångsidiga och kan lyfta en uppsjö av föremål. Bland annat kan de lyfta båda platta och runda objekt, i både stål och gjutjärn. Det gör magnetlyftarna lämpliga för att lyfta metallplattor eller skivor, järnblock eller cylindrisk metall. De kan dessutom lyfta både solid och perforerad metall, samt hantera laster ur olika vinklar.

Olika typer av magnetlyftar

Lifts All erbjuder ett urval av flera olika typer av magnetlyftar. I det fall du inte hittar den lyft du behöver så kan vi även ta fram en lyft skräddarsydd efter dina önskemål och behov.

LAMG 45

LAMG 45 är vår minsta magnetlyft som klarar tyngder upp till 45 kilo. Den är perfekt för att lyfta mindre metallobjekt.

LAMG 90

LAMG 90 är en magnetlyft med en stark magnet som klarar av att lyfta laster upp till 90 kilo.

LAMG 135

LAMG 135 är vår starkaste magnetiska standardlyft för laster upp till 135 kilo. Om du behöver lyfta tyngre laster så går det bra att höra av sig till oss för att diskutera en kundanpassad magnetlyft eller ett annat lyftverktyg som passar din last.

Fördelar med magnetlyftar

• Att installera en magnetlyft är ofta okomplicerat och går fort.
• Verktyget har en enkel kontroll, vilket innebär att det går fort att lära sig att manövrera den.
• Magnetlyftar kräver ytterst lite underhåll och är mycket snabba, vilket innebär att de är både tillförlitliga och ger hög produktionstakt.
• Varje lyft är testad innan leverans och kommer med CE-dokumentation som intygar att lyften lever upp till EU:s grundläggande hälso-, miljö- och säkerhetskrav.