Halvcirkel
PW120

PW120 skivlyft

Produktförfrågan

Generell data

Maxlast: 120 kg

Styrning: proportionell styrning (PSH)

Egenvikt: 30 kg

Gripdonets höjd: 748 mm

Vakuumkoppar justerbara i:
X-led: 440-1640 mm
Y-led: 495-1045 mm

Artikelnr: 92-10015

Broschyr:  Lifting boards and steel sheets (pdf).

Vår skivlyft PW120 (ProWood 120) lyfter skivor av olika slag, upp till 120 kg. Istället för att lyfta otympliga skivor manuellt eller med gaffeltruck, så går jobbet snabbt och smidigt med hjälp av en PW120 skivlyft. De justerbara vakuumkopparna, den lågbyggda konstruktionen och den ergonomiska designen är fördelar som gör att ProWood passar att använda i de flesta industrier. Särskilt populär är den hos dörr- och kökstillverkare.

Smidiga och säkra lyft

Ett grönt öga indikerar när den rätta vakuumnivån är uppnådd och det är säkert att lyfta. Lastvaktsfunktionen förhindrar att operatören släpper skivan av misstag i luften. Proportionell styrning gör det enkelt att placera skivan varsamt utan att skada den. Ifall skivan ska monteras så kan den justeras viktlöst direkt med händerna, utan att använda kontrollenheten.

Lyfter alla typer av skivor, med eller utan tiltfunktion

ProWood lyfter alla täta skivor: tunga paneler, metallskivor, glas, plywood och träskivor. Det finns tre andra ProWood-modeller beroende på storlek och vikt på skivan: PW60, PW100 och PW200. ProWood finns både med och utan tiltfunktion. Alla modeller har vakuumkoppar som är justerbara i längd och bredd. Justeringarna gör användaren enkelt själv, utan att använda några verktyg.