Halvcirkel
Tack för besöket på årets Underhållsmässa

Tack för besöket på årets Underhållsmässa

Vi på Lifts All vill rikta ett stort tack till alla entusiastiska besökare som tog sig tid att besöka oss i vår monter på Underhållsmässan på Svenska Mässan i Göteborg 12-15 mars.

2024/03/28

Mässans fokus var strategiskt underhåll för en hållbar industri. Genom att visa våra lyftverktyg demonstrerade Lifts All hur industrier kan arbeta med ergonomiska lyfthjälpmedel för att skapa en hållbar arbetsmiljö för sina anställda.

Det blev många engagerade samtal och diskussioner som vi fick ta del av under mässan. Det är alltid lika roligt att få träffa både nya och befintliga kunder. Mer information om de lyftverktyg vi presenterade på mässan är du välkommen att ta del av här: Classic B-M, rullyften och vakuumlyften Basic. Tveka inte att kontakta oss för mer information om skräddarsydda lyftar för ditt lager eller din industri.

Tack än en gång för att du besökte oss på Underhållsmässan – vi ser fram emot att höra från dig! Kontaktuppgifter finner du nedan.

Lifts All är en ledande leverantör av skräddarsydda lyftlösningar för lager, industri och flygplatser. Företaget har en bred portfölj av lyftverktyg för olika föremål, som till exempel kartonger, säckar, ölfat och dunkar med mera. Verktygen är utformade för att effektivisera arbetsprocesser och förbättra arbetsmiljöer. Med sitt engagemang för innovation och kvalitet har Lifts All etablerat sig som en pålitlig partner för företag inom en rad olika branscher sedan 30 år tillbaka.

Behöver du mer information?

För mer information, kontakta Robin Carmerud, försäljningsansvarig Sverige på Lifts All AB.

Robin Carmerud

Försäljningsansvarig Sverige

08-594 769 84

070-588 37 84

Fler nyhetsartiklar