Halvcirkel
Lifts All tar lyftteknologi till nya höjder på Underhållsmässan

Lifts All tar lyftteknologi till nya höjder på Underhållsmässan

Lifts All kommer att delta i Underhållsmässan som äger rum på Svenska Mässan i Göteborg mellan den 12-15 mars. Under mässan kommer besökarna kunna prova lyftverktyg samt få experthjälp inom smarta lyftlösningar för lager och industrier.

2024/02/12

Under mässan kommer Lifts All att visa upp flera innovativa lyftverktyg, inklusive multilyftarna Classic B-M och Basic. Lyftverktygen används inom både lager och industrier för att lyfta effektivt och ergonomiskt och ersätta slitande manuell hantering.

Anpassningsbara multilyftar


Vakuumlyften Basic utmärker sig genom sin enkla design och användarvänlighet, vilket gör den till Lifts Alls mest populära lyftverktyg och ett utmärkt val för lättare laster. Basic kan lyfta med vakuumkoppar eller krokar för att smidigt förflytta till exempel lådor, paket, hinkar eller pallar. Dess intuitiva kontroll och smidiga konstruktion gör det enkelt för alla att lyfta viktlöst.

Multilyften Classic B-M är ett exempel på Lifts Alls samlade avancerade lyftteknik och är utformad för att hantera tyngre laster. Med en maxlast på 100 kilo, utbytbara underdelar, anpassningsbara handtag och möjlighet att välja mellan roterbart och låst fäste, är det en perfekt kompanjon för alla som strävar efter effektiv och säker materialhantering. Dess mångsidighet gör Classic B-M till ett oumbärligt verktyg för industrier och lagerverksamheter där effektivitet och säkerhet är av högsta prioritet.

Välkommen till Lifts Alls monter


Besökare kommer att ha möjlighet att inte bara bekanta sig med produkterna, utan också att prova dem på plats. Lifts Alls experter kommer att vara tillgängliga för att erbjuda personlig rådgivning kring skräddarsydda lyftverktyg, specifikt anpassade för lager och industrier.

Missa inte chansen att utforska Lifts Alls monter på Underhållsmässan och upptäcka hur företagets lyftlösningar kan ta er arbetsplats till nya höjder. Välkommen att besöka Lifts All i monter B08:50!

Besök Lifts All på Underhållsmässan 2024

Datum 12-15 mars 2024
Plats Svenska mässan, Göteborg
Bås B08:50

Lifts All är en ledande leverantör av skräddarsydda lyftlösningar för lager, industri och flygplatser. Företaget har en bred portfölj av lyftverktyg för olika föremål, som till exempel kartonger, säckar, ölfat och dunkar med mera. Verktygen är utformade för att effektivisera arbetsprocesser och förbättra arbetsmiljöer. Med sitt engagemang för innovation och kvalitet har Lifts All etablerat sig som en pålitlig partner för företag inom en rad olika branscher sedan 30 år tillbaka.

Behöver du mer information?

För mer information kontakta Robin Carmerud, försäljningsansvarig Sverige på Lifts All AB.

Robin Carmerud

Försäljningsansvarig Sverige

08-594 769 84

070-588 37 84

Fler nyhetsartiklar