Halvcirkel
Upptäck Lifts Alls lyftlösningar på Pack Expo i Las Vegas

Upptäck Lifts Alls lyftlösningar på Pack Expo i Las Vegas

Den 11-13 September 2023 är det dags för Pack Expo – en mässa med fokus på förpacknings- och processteknologi. Lifts All kommer att vara på plats i Las Vegas, USA, för att visa upp lyftlösningar för smarta, effektiva och ergonomiska lyft på lager och industrier. Företagets lyftverktyg skapar ett snabbt och smidigt arbetsflöde på arbetsplatsen, samt friskare personal. Hanteringen går från slitsam och tung till ergonomisk och i stort sett tyngdlös!

2023/08/22

Lifts All kommer att visa upp flera lösningar för materialhantering. På mässan kommer det bland annat finnas chans att prova företagets mest populära lösning Basic. Basic är en vakuumlyft som klarar att lyfta bland annat kartonger, skivor och paket av olika material. Tack vare de utbytbara underdelana skapas ett multilyftverktyg som kan användas igen och igen för att lyfta en uppsjö av föremål.
Lifts All kommer även att visa upp vår flexibla mobila vikarmskran FlexiCrane. Kranen har ändlös rotation för optimal räckvidd på arbetsplatsen. Trots dess imponerande kapacitet är den liten och nätt. Dessutom är FlexiCrane utrustad med en mobil plattform vilket innebär att den enkelt kan flyttas runt med en gaffeltruck för att användas på olika arbetsstationer.
Ett av de svåraste objekten att lyfta manuellt är rullar. Utan handtag och kanter att fatta tag om blir rullar ofta väldigt oergonomiska att lyfta. På mässan kommer Lifts All visa upp en rullyft ut företagets standardsortiment. Rullyften greppar med hjälp av en expanderande kolv i rullens kärna. Smidig och enkel hantering!

Utöver att testa ett urval av våra lyftverktyg, kan du även få hjälp och rådgivning av Lifts Alls försäljningsingenjörer kring lyftlösningar som är anpassade efter just dina behov. Välkommen att uppleva framtidens materialhantering i Las Vegas Convention Center, North Hall — bås N-11127!

Välkommen att besöka oss på Pack Expo

Datum 11-13 September 2023
Plats Las Vegas Convention Center, Nevada, USA
Bås N-11127, North Hall

Lifts All AB har konstruerat skräddarsydda lösningar för lager och industri i 30 år och har ett brett sortiment av lyftverktyg för olika behov, som till exempel kartonger, säckar, ölfat och dunkar med mera.

Behöver du mer information?

För mer information, kontakta Peter Alsterstål, Chief Executive Manager North America på Lifts All AB.

Peter Alsterstål

Chief Executive Manager North America

+865 328 0878

+865 310 9956

Fler nyhetsartiklar