Halvcirkel
Tack till alla besökare på Logistik & Transport

Tack till alla besökare på Logistik & Transport

Den 24-25 oktober var det dags för mässan Logistik & Transport på Svenska Mässan i Göteborg. Mässan riktade fokus mot teknologiska lösningar för effektiva flödeskedjor, och Lifts All var stolta deltagare som presenterade flera innovativa lyftlösningar.

2023/11/03

Under mässan visade Lifts All upp följande lyfthjälpmedel: Speedy Picker, ett lyftverktyg med kranarm som monteras på lagertruckar; Basic, en flexibel vakuumlyft; samt FlexiCrane, en smidig vikarmskran. Det rådde ett stort intresse för Lifts Alls lösningar, och våra representanter deltog i givande diskussioner och svarade på många intressanta frågor. Frågorna rörde bland annat möjligheterna att effektivisera arbetsprocesser och förbättra ergonomin genom att använda lyfthjälpmedel i stället för att manuellt bära tunga laster. Med smarta lyfthjälpmedel blir jobbet både enklare och roligare.

Lifts All vill tacka alla besökare som tog sig tid att besöka vår monter och diskutera med oss. Vi ser fram emot att fortsätta vår dialog och samarbete med er i framtiden. Tveka inte att kontakta oss om ni har ytterligare frågor eller funderingar, ni hittar våra kontaktuppgifter nedan.

Lifts All är en ledande leverantör av skräddarsydda lyftlösningar för lager, industri och flygplatser. Företaget har en bred portfölj av lyftverktyg för olika föremål, som till exempel kartonger, säckar, ölfat och dunkar med mera. Verktygen är utformade för att effektivisera arbetsprocesser och förbättra arbetsmiljöer. Med sitt engagemang för innovation och kvalitet har Lifts All etablerat sig som en pålitlig partner för företag inom en rad olika branscher sedan 30 år tillbaka.

Behöver du mer information?

För mer information, kontakta Mikael Almgren, försäljningschef Speedy Picker på Lifts All AB.

Mikael Almgren

Försäljningschef Speedy Picker

08-594 769 95

070-736 10 11

Fler nyhetsartiklar