Halvcirkel
Se Lifts Alls lyftverktyg för lager och logistik på mässa

Se Lifts Alls lyftverktyg för lager och logistik på mässa

Lifts All är stolta över att meddela vårt deltagande på årets Logistik & Transportmässa, som äger rum den 24-25 oktober 2023 på Svenska mässan i Göteborg. De lyftlösningar som kommer att visas upp är designade för att öka effektiviteten samt att spara både tid och pengar för företag inom lager och logistik.

2023/10/06

Under mässan kommer Lifts All att sätta strålkastarljuset på några av våra innovationer inom lyftverktyg för logistikbranschen, inklusive Basic, FlexiCrane
och Speedy Picker.

Speedy Picker, en innovativ och flexibel lyftlösning utformad som ett lyftverktyg för truckar, har utvecklats för att optimera plockning och packning i lagermiljöer. Med en imponerande kapacitet och användarvänlig design möjliggör Speedy Picker ökad produktivitet och minskar riskerna för arbetsrelaterade skador. Verktyget är anpassningsbart för olika laster och idealiskt för att plocka varor från hyllor till pallar.

Basic, ett mångsidigt och pålitligt lyftverktyg med enkel enhandsanvändning, har visat sig vara oumbärligt inom logistik och materialhantering. Dess utbytbara delar gör det passande för säker och effektiv hantering av olika typer av laster, som exempelvis paket eller kartonger. Tillsammans med den flexibla vikarmskranen FlexiCrane utgör Basic ett komplett lyftsystem som passar de flesta arbetsplatser.

Besökare på Logistik och Transportmässan inbjuds att uppleva Speedy Picker, Basic och FlexiCrane på nära håll genom att besöka Lifts Alls monter D02:02. Vi kommer att vara tillgängliga för att svara på frågor, demonstrera produkterna och diskutera hur våra lyftlösningar kan optimera arbetsprocesser och förbättra ergonomin på arbetsplatsen.

Välkommen att besöka oss på
Logistik & Transport

Datum 24-25 oktober 2023
Plats Göteborg
Bås D02:02

Lifts All är en ledande leverantör av skräddarsydda lyftlösningar för lager, industri och flygplatser. Företaget har en bred portfölj av lyftverktyg för olika föremål, som till exempel kartonger, säckar, ölfat och dunkar med mera. Verktygen är utformade för att effektivisera arbetsprocesser och förbättra arbetsmiljöer. Med sitt engagemang för innovation och kvalitet har Lifts All etablerat sig som en pålitlig partner för företag inom en rad olika branscher sedan 30 år tillbaka.

Behöver du mer information?

För mer information, kontakta Mikael Almgren, försäljningschef Speedy Picker på Lifts All AB.

Mikael Almgren

Försäljningschef Speedy Picker

08-594 769 95

070-736 10 11

Fler nyhetsartiklar