Halvcirkel
Möt en medarbetare – Sara

Möt en medarbetare

Sara Ting Andersson

Ålder:

48

Befattning:

Teknisk skribent

Intressen:

Att resa och åka skidor, både utförsåkning och längdskidor.

Sara är teknisk skribent med en bred kompetens. I denna intervju delar hon med sig av sina fem år på Lifts All och de ansvarsområden som formar hennes dagliga arbete. Från att säkerställa CE-kraven för lyftverktyg på jobbet, till att vara ”mamma-taxi” på fritiden, tar Sara oss genom hennes karriär, strävan efter kvalitet och utmaningarna med att navigera bland lagar och regler. Upptäck mer om personen bakom dokumentationen och vad som gör arbetet på Lifts All så givande för Sara.

Vilka är dina huvudsakliga ansvarsområden som teknisk skribent?

I mitt arbete ansvarar jag för att samla in all information som behövs för att skapa våra manualer. Jag säkerställer att protokoll och tester genomförs korrekt för alla lyftverktyg och att de uppfyller CE-kraven.

Hur länge har du arbetat på Lifts All och vad är dina tidigare erfarenheter?

Jag har jobbar på Lifts All i ca fem år. Innan dess arbetade jag som skribent, redigerare och översättare. Och innan dess jobbade jag även som projektkoordinator en period. Innan jag flyttade till Sverige arbetade jag med PR och som skribent för en tidning i Malaysia.

Vad gör du när du är ledig?

Då är jag ”mamma-taxi”! Jag kör runt mina barn. När jag inte ägnar mig åt det lagar jag mycket mat och shoppar online. Jag simmar i simhallen, joggar och på vintern åker jag skidor, både utförsåkning och längdskidor.

Berätta något som inte många vet om dig.

När jag var barn ville jag bli lärare eftersom jag ville kunna bestämma och säga till folk vad de ska göra. Mina karriärsmål har dock förändrats en del sedan dess.

Hur är det att arbeta på Lifts All?

Jag trivs väldigt bra. Jag uppskattar den frihet jag har i mitt arbete och det är roligt att vi alla på företaget känner varandra så väl. Att arbeta tillsammans och kämpa för gemensamma mål ger en positiv arbetsmiljö. Det känns kul att jobba med produkter som jag tror på och tycker håller hög kvalitet.

Vad är mest utmanande med ditt arbete?

Det svåraste måste vara det stora ansvaret att säkerställa att vi följer alla lagar och regler för att all dokumentation ska bli korrekt. Särskilt när det gäller lyftverktyg för renrumsmiljöer krävs det noggrannhet och uppmärksamhet för att säkerställa att allt blir helt rätt och riktigt.

”När jag var barn ville jag bli lärare eftersom jag ville kunna bestämma och säga till folk vad de ska göra. Mina karriärsmål har dock förändrats en del sedan dess.”

Fler nyhetsartiklar