Halvcirkel
Möt en medarbetare – Kajsa

Möt en medarbetare

Kajsa Englund

Ålder:

50 år

Befattning:

Marknadschef

Intressen:

Njuta av god mat och resa.
Kajsa Englund

Kajsa har jobbat som marknadschef och med marknadsföring på Lifts All i lite över fyra år. På många sätt agerar hon som spindeln i nätet på företaget, då hon inte bara organiserar mässor och reklamkampanjer, utan även många av företagets sociala tillställningar. Här berättar hon mer om hur det är att jobba med skilda arbetsuppgifter och om sitt favoritminne från tiden på Lifts All.

Hur länge har du arbetat på Lifts All och vad är dina tidigare erfarenheter?

Jag har jobbat på Lifts All i lite drygt 4,5 år. Tidigare har jag jobbat som Art Director, webbdesigner och grafisk formgivare. Då både med digitalt och tryckt material. Utöver det har jag även jobbat på olika marknadsavdelningar på större företag. Mina tidigare roller har varit mer snäva medan min roll på Lifts All är mer övergripande.

Vilka arbetsuppgifter ingår i ditt arbete?

Oj, svår fråga! Min roll är väldigt övergripande och varierande. Men stor del av mitt arbete är planering inför mässor och andra marknadsaktiviteter. Jag är den som främst har kontakt med våra leverantörer så det blir många mejl och en del administration om dagarna. Jag har också övergripande ansvar för marknadsavdelningen och mina två kollegor och vi arbetar kontinuerligt tillsammans och planerar deras arbete framåt.

Vad gör du helst på din fritid?

När jag är ledig så vill jag äta god mat, antingen laga hemma eller ut och äta. Gärna med min man som sällskap. Jag umgås också gärna med släkt och vänner, åker ut till vårt landställe och är ute i naturen. Och så älskar jag att resa och även åka på spa. Det är ett stort intresse jag har, haha!

Berätta något som inte många vet om dig.

För några år sedan startade jag och min man upp en kaffebutik tillsammans. Han driver butiken än idag och han och jag har gott kaffe som gemensamt intresse.

Vad är det svåraste med ditt jobb?

Det är nog att hålla i alla trådar. Vi har ofta väldigt många olika marknadsaktiviteter i gång samtidigt och som överlappar olika lång tid. Det gör det extra viktigt att kommunicera och strukturera upp arbetet i den mån vi kan.

Vad uppskattar du mest i ditt arbete?

Jag uppskattar att mitt arbete är väldigt varierande. Det är ett ganska fritt jobb med frihet under ansvar vilket känns väldigt bra. Sen uppskattar jag mina kollegor. Vi är ett bra team som också har väldigt roligt på jobbet tillsammans.

Berätta om ett av dina bästa minnen under din tid på Lifts All.

Ett roligt minne jag har är när vi anordnade ett Luciatåg under morgonfikan förra julen. Vi var flera kollegor som klädde upp oss och sjöng för full hals. Det är kul med kollegor som bjuder på sig själva!

”Det är ett ganska fritt jobb med frihet under ansvar vilket känns väldigt bra. Sen uppskattar jag mina kollegor. Vi är ett bra team som också har väldigt roligt på jobbet tillsammans.”

Fler nyhetsartiklar