Halvcirkel
Lifts All visar upp nästa generations lyftlösningar för effektiv bagagehantering

Lifts All visar upp nästa generations lyftlösningar för effektiv bagagehantering

Lifts All kommer att ställa ut ett urval av företagets olika bagagelyftar för flygplatser i bås B5-1190 på mässan inter airport i München, Tyskland från 10-13 oktober 2023. De produkter som kommer att visas upp inkluderar högeffektiva lyftverktyg för bagagehantering som bidrar till en hälsosammare arbetsplats på flygplatser jorden runt.

2023/09/08

Lifts All kommer att introducera fem olika lyftverktyg för mässans besökare: e-CLS, e-CUS, e-CLS Launcher, Basic och FlexiCrane. Alla lyftverktyg kommer att finnas tillgängliga för att testa i Lifts Alls bås.

e-CLS containerlastningssystem är ett effektivt lyfthjälpmedel för att lasta alla typer av bagage i containrar eller vagnar på flygplatser. Lyftbordet har utvecklats tillsammans med bagagelastare på Stockholm Arlanda flygplats. Det är en revolution för bagagehantering mellan transportband och container, eftersom den fungerar som en förlängning av operatörens arm.

e-CUS är ett containerlossningssystem som är utvecklat för miljöer med högt tempo. e-CUS-lyftbordet hjälper operatören att förflytta väskor snabbt och smidigt från container till transportband. Att lasta av en väska tar bara några sekunder och manuella lyft reduceras till ett minimum.

e-CLS Launcher är ett elektriskt containerlastningssystem med ett ess i rockärmen. Bara tryck på de ergonomiskt placerade knapparna och e-CLS Launcher lastar av bagaget från det teleskoperande bordet åt dig. Snabbt och enkelt, med minimal ansträngning, kan nu bagage upp till 50 kg flyttas och precisionsplaceras i en container på nolltid.

Basic vakuumgripdon i kombination med Lifts Alls flexibla ledade svängkran FlexiCrane är en smidig lösning för att packa, stapla och avlasta bagage. Lyftverktyget använder vakuumsugkoppar för att greppa väskorna, vilket gör dem nästintill viktlösa. Lyft bara väskorna och placera dem på önskad plats. FlexiCrane gör Basic ännu mer användbar, eftersom kranarmarna möjliggör utökad räckvidd och oändlig rotation, vilket gör bagagelastningen till ett snabbt och enkelt jobb.

Lifts All välkomnar besökare till företagets mässbås för att lära sig mer om lyftverktyg och om hur de kan förbättra arbetssituationer på flygplatser.

Välkommen att besöka oss på inter airport

Datum 10-13 oktober 2023
Plats Munich Trade Fair Centre, München
Bås B5-1190
e-cls

Lifts All AB har konstruerat skräddarsydda lösningar för flygplatser, lager och industri i 30 år och har ett brett sortiment av lyftverktyg för olika behov, som till exempel kartonger, säckar, ölfat och dunkar med mera.

Behöver du mer information?

För mer information, kontakta Fenglin Wang Weidsten, försäljningschef flygplatser på Lifts All AB.

Fenglin Wang Weidsten

Försäljningschef flygplatser

08-594 769 88

070-108 12 12

Fler nyhetsartiklar