Halvcirkel
Effektiva och ergonomiska bagagelyftar på inter airport

Effektiva och ergonomiska bagagelyftar på inter airport

10–13 oktober hölls mässan inter airport i München. Lifts All presenterade innovativa lyftlösningar för bagagehantering och hade givande samtal med besökarna under dessa dagar.

2023/10/17

Under mässan var det tydligt att både arbetsgivare och arbetstagare ställer allt högre krav på arbetsmiljön på flygplatser. Det är inte bara viktigt att lasta och avlasta bagage effektivt, utan även att göra det ergonomiskt och säkert.

Vi hade många intressanta diskussioner om hur våra lyfthjälpmedel kan förbättra arbetsvillkoren för bagagehanterare. Vi vill rikta ett stort tack till alla som besökte vår monter och provade våra lyftlösningar. Vi ser fram emot att fortsätta samtala och arbeta tillsammans för att hitta lösningar som kan göra arbetsdagen bättre och mer hälsosam för alla som arbetar med tunga lyft på flygplatser.

Tillsammans kan vi skapa en säkrare och mer effektiv arbetsmiljö för alla inom flygbranschen. Om du vill veta mer om våra lösningar för bagagehantering kan du läsa mer här. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

Lifts All är en ledande leverantör av skräddarsydda lyftlösningar för lager, industri och flygplatser. Företaget har en bred portfölj av lyftverktyg för olika föremål, som till exempel kartonger, säckar, ölfat och dunkar med mera. Verktygen är utformade för att effektivisera arbetsprocesser och förbättra arbetsmiljöer. Med sitt engagemang för innovation och kvalitet har Lifts All etablerat sig som en pålitlig partner för företag inom en rad olika branscher sedan 30 år tillbaka.

Behöver du mer information?

För mer information, kontakta Fenglin Wang Weidsten, försäljningschef flygplatser på Lifts All AB.

Fenglin Wang Weidsten

Försäljningschef flygplatser

08-594 769 88

070-108 12 12

Fler nyhetsartiklar