Halvcirkel
Publicerad 1 mars, 2021

Lifts All lanserar nytt lyftverktyg för truckar

lyftverktyg för truckar

Nu lanserar Lifts All Speedy Picker, en kranarm med lyftverktyg för truckar med en unik tryckluftsteknik. Tekniken innebär bland annat att truckoperatören kan lyfta paket och annat gods smidigt och ergonomiskt. Dessutom går det åt ytterst lite energi.

Truckarna på varudepåer och distributionscentraler har en betydande roll för att gods ska kunna packas snabbt och smidigt. Länge har det saknats en lösning för hur lagerpersonal ska kunna plocka paket av och på trucken utan att slita på kroppen. Idag kan en person lyfta 10–15 ton för hand under en enda dag. Något som kan bidra till förslitningsskador och i längden till sjukskrivningar.

Lifts All lanserar nu Speedy Picker, en kranarm med ett lyftverktyg kopplat till en kompressor som är monterad på lagertruckar.

”En av de unika egenskaperna med Speedy Picker är tryckluftstekniken som gör att lagerplockaren kan lyfta paketen smidigt, utan att känna av vikten. Det är både ergonomiskt och energieffektivt.” säger Svante Wibom, VD för Lifts All.

 

Lifts All AB har konstruerat specialanpassade lösningar för lager och industri i 30 år och har ett brett sortiment av lyftverktyg.

För mer information kontakta Fenglin Wang, Försäljningschef Speedy Picker på Lifts All AB, telefon 08-594 76 988 eller mejla fenglin@liftsall.se.

Ladda ner högupplösta bilder här.