Halvcirkel
Möt en medarbetare – Isac

Möt en medarbetare

Isac Nyström

Ålder:

28 år

Befattning:

Verkstadsmontör

Intressen:

Spela datorspel
isac nyström

Isac har jobbat som verkstadsmontör på Lifts All sedan 2019. Innan det har han erfarenhet av att arbeta som både möbeltapetserare och som servicetekniker i Stockholms tunnelbana. Här berättar han mer om hur det är att arbeta på Lifts All och vilka egenskaper som kan vara bra att ha när man arbetar som montör.

Vilka är dina främsta arbetsuppgifter?

Jag monterar främst kundanpassade lyftverktyg. Några av mina kollegor jobbar t.ex. med att montera endast Basic, ett av våra standardverktyg, men jag jobbar mest med kundanpassat.

Vad är viktiga egenskaper att ha som montör på Lifts All?

Jag skulle säga lösningsorienterad, tålmodig och gilla att samarbeta. Eftersom jag jobbar mycket med skräddarsydda lösningar görs många ändringar längs vägen och man får ofta tänka om och göra saker annorlunda än hur det var tänkt från början.

Vad gör du helst när du är ledig?

Då hänger jag mest med polare eller med min flickvän. Jag spelar en hel del datorspel med min kollega också. Jag och tjejen funderar även på att skaffa katt!

Hur tycker du det är att arbeta på Lifts All?

Bra! Jag har trevliga kollegor och det är en härlig stämning. Det är kul att vi arbetar tillsammans som ett team. Oavsett vad man arbetar med på Lifts All så jobbar man tillsammans med alla på ett eller annat sätt.

Vad motiverar dig i ditt dagliga arbete?

Jag tycker det allra roligaste och det som motiverar mig mest är att påbörja ett nytt gripdon. Det är kul att testa sig fram och se vad som funkar eller ej.

Vad har du för tidigare erfarenheter från ditt arbetsliv?

Jag är utbildad möbeltapetserare. Jag jobbade med det i 3 år under min utbildning. Både min farfar och farbror har jobbat med det och det var så jag kom in på det spåret. Jag har även jobbat som servicetekniker i Stockholms tunnelbana och lite inom byggindustrin.

Jag tycker det allra roligaste och det som motiverar mig mest är att påbörja ett nytt gripdon. Det är kul att testa
sig fram och se vad som funkar eller inte.

Fler nyhetsartiklar