Halvcirkel
Container Loading System (CLS) bagagelyft

Container Loading System (CLS) bagagelyft

Produktförfrågan

Generell data

Lastningshastighet: 10 väskor/minut

Lyftkapacitet: 40 kg (standard)

Lyfthöjd: 100-1840 mm

Energiförsörjning: Tryckluft 6-7 bar

Artikelnr: 96-10007

Broschyr: Ergonomics through innovation (pdf).

Container Loading System (CLS) är framtagen av Lifts All Airport Handling Solutions i samarbete med erfarna bagagehanterare från Stockholm-Arlanda Flygplats. Driven enbart av tryckluft är CLS en tyst, snabb och robust förlängning av användarens arm – en revolution för hanteringen mellan bagageband och container (ULD).

Container Loading System- Enkel bagagehantering

Framgångsrika tester gjorda i skarpt läge har visat att användaren snabbt lär sig den instinktiva och följsamma enhandsmanövreringen. Både hårt och mjukt bagage flyter lätt och snabbt över från bagagebandet och in i containern. Där placeras det med precision för tätast möjliga packning, från golv upp till tak. De obekväma och skadliga handlyften från förr är ett minne blott. Enligt en studie utförd av en ergonomiexpert underlättar CLS så pass mycket att den eliminerar de diskkompressioner som kan leda till allvarliga ryggskador.

Skräddarsydd lösning

Installationen av enheten är enkel, även i befintlig miljö. CLS kan monteras på skenor i tak eller på golv, beroende på önskemål.

En mångsidig lyft

CLS tar inte bara bagage utan kan även anpassas för postsäckar och kartonger för att nämna några exempel. Olika sorters vagnar eller containrar är heller inga problem, oavsett om det är DQF, AKE eller AKH – eller någon annan typ. Lifts Alls specialitet är skräddarsydda lyftlösningar.

Med vår Container Loading System kan du enkelt lasta containrar med bagage från karusell. I denna exempelmiljö som våra bagagelyftar fungerar utmärkt står bagagehanteraren på en plattform och containrarna är placerade på ett rullgolv.

Vår Container Loading System är lättanvänd och snabb i sin bagagehantering. Bagagesystemet är också justerbart då lyftbordet enkelt kan höjas eller sänkas efter transportbandets eller containerns höjd.