Halvcirkel
Publicerad 17 juni, 2021

Lifts All tar hem stororder från DLP

Lifts All har tagit emot en stororder från DLP (Drinks Logistics Partner AB). Ordern gäller 40 styck Speedy Picker, Lifts Alls kranarm med lyftverktyg för lagertruckar.

Under 2021 har Lifts All sålt 85 enheter av Speedy Picker. Det lanserades under våren och har redan blivit en av företagets populäraste produkter.

”Att vi redan levererat så många Speedy Picker tyder på att vi uppfyller ett uppdämt behov på distributionsmarknaden,” säger Fenglin Wang Weidsten, försäljningschef på Lifts All. ”Lyftverktyget är en snabb och smidig lösning för att undvika manuell hantering på lager. Företag idag värdesätter sina anställdas ergonomi och välmående. Dessutom ser dem de långsiktiga fördelarna med att satsa på lyfthjälpmedel för att minska antalet sjukskrivningar.”

Lifts All AB har konstruerat skräddarsydda lösningar för lager och industri i 30 år och har ett brett sortiment av lyftverktyg för olika behov, som till exempel kartonger, säckar, ölfat och dunkar med mera.

För mer information kontakta Fenglin Wang Weidsten, Försäljningschef Speedy Picker på Lifts All AB, telefon 08-754 90 15 eller mejla fenglin@liftsall.se.