Halvcirkel
Publicerad 10 februari, 2022

Lifts All har startat dotterbolag i USA

tennessee kontor

Nu har Lifts All startat upp ett dotterbolag i USA, Tennessee. Visionen är att närma sig den amerikanska marknaden där intresset för ergonomiska lyftverktyg ökar.

Fokuset kommer till en början vara försäljning av standardverktyg. I samband med öppningen har även en ny hemsida lanserats som riktar sig till de amerikanska kunderna, se www.liftsall.us.

”Vi har sett ett ökat intresse från den amerikanska marknaden, särskilt de senaste två åren. Vi har även uppmärksammat att behovet av ergonomiska lyftlösningar har växt och då kändes det som ett naturligt nästa steg att öppna upp i USA.” säger Svante Wibom, VD för Lifts All.

Sedan Lifts All startade har företaget endast haft kontor och tillverkning med utgångspunkt i Sverige men haft distributörer och återförsäljare världen över. Förhoppningen är att det nya försäljningskontoret ska göra det möjligt att erbjuda snabbare och bättre service för kunderna i USA.

För mer information kontakta Peter Alsterstål, Export Manager på Lifts All AB, telefon +46 73 268 61 46 eller mejla peter@liftsall.se.