Halvcirkel
Diplom i CE-märkning – För säkerhet och kvalitet

Diplom i CE-märkning – För säkerhet och kvalitet

Lifts All är stolta över att meddela att vår dokumentationsansvariga Sara har mottagit ett diplom efter att ha framgångsrikt genomfört utbildningen Qualified Regulatory Specialist – CE Marking. Detta är ett viktigt steg för Lifts All i arbetet med att säkerställa högsta möjliga säkerhetsstandard för våra produkter.

Omfattande arbete bakom CE-märkning

Lifts All kan med stolthet meddela att vår kollega Sara nyligen har mottagit ett prestigefyllt diplom från Intertek Sweden efter att ha framgångsrikt genomgått utbildningen Qualified Regulatory Specialist – CE Marking. Sara, som ansvarar för dokumentationen hos oss på Lifts All, delar med sig av sina insikter om CE-märkningens betydelse och den omfattande processen bakom.

”Vi CE-märker våra produkter för att säkerställa att våra design- och tillverkningsprocesser uppfyller EUs säkerhetsföreskrifter”, förklarar Sara.

”Denna detaljerade process börjar redan i designfasen och sträcker sig genom hela tillverkningsprocessen. På Lifts All följer vi noggrant hälso- och säkerhetsföreskrifter, genomför nödvändiga tester och sammanställer omfattande dokumentation för att bekräfta att allt är enligt standard innan vi sätter en CE-märkning. De sista stegen inkluderar att skapa en användarmanual och en ’Declaration of Conformity’ som vår certifiering av överensstämmelse.”

Tack vare Saras arbete och expertis kan vi garantera att varje Lifts All-produkt är både säker och pålitlig. Vi vill erbjuda de bästa lyftlösningarna på marknaden, och Saras framsteg är en viktig del av vårt fortsatta arbete med att leverera produkter av högsta kvalitet.

Vi CE-märker våra produkter för att säkerställa att våra design- och tillverkningsprocesser uppfyller EU´s säkerhetsföreskrifter.

Sara Ting Andersson

Dokumentationsansvarig, Lifts All

Fler nyhetsartiklar