Halvcirkel
Träffa Lifts All på Scanpack-mässan

Träffa Lifts All på Scanpack-mässan

Scanpack är Skandinaviens ledande förpackningsmässa. Här samlas 13 000 deltagare under tre dagar i oktober för att diskutera förpackningslösningar och produktionsprocesser. I år äger mässan rum på Svenska Mässan i Göteborg och Lifts All kommer att delta med flera effektiviserande och ergonomiska lyftlösningar.

2024/08/22

I Lifts Alls mässmonter på Scanpack kommer det finnas möjlighet att prova några av våra bästsäljande lyfthjälpmedel för lager och industrier.

Prova några av våra olika lyftverktyg


Basic – Basic är den mångfacetterade vakuumlyften med utbytbara underdelar. Underdelarna fungerar som munstycken och finns tillgängliga som vakuumkoppar i olika storlekar, krokar, säckkoppar och mycket mer. Det gör Basic optimal för att lyfta bland annat kartonger eller andra förpackningar.

Rullyft– Lifts Alls rullyft används i olika förpackningsfabriker, för att underlätta vid lyft av olika rullar. Med hjälp av en kolv som greppar i rullens kärna, lyfts rullen enkelt upp och kan dessutom tiltas. Rullyften underlättar vid exempelvis montering eller paketering av tunga rullar.

FlexiCrane– Vår flexibla vikarmskran FlexiCrane är tillgänglig i olika längder och höjder. Den lyfter smidigt föremål och kan roteras inte bara ett fullt varv, utan ändlöst. Detta utökar arbetsytan för lyftverktyget. FlexiCrane går att beställa som väggmonterad, takmonterad och på pelare. Den kan även användas ihop med en mobil plattform som enkelt förflyttas med en palldragare till olika delar av arbetsplatsen.

Förutom de lyftverktyg vi visar på mässan erbjuder vi skräddarsydda lyfthjälpmedel för lager och industrier.

Välkommen att hälsa på Lifts All på Scanpack


Vi på Lifts All önskar dig varmt välkommen till vår monter G08:12. Kom hit och hälsa på våra erfarna försäljningsingenjörer, diskutera materialhantering och få personlig konsultation kring hur ditt företag kan lyfta mer effektivt och ergonomiskt.

Välkommen att besöka Lifts All på Scanpack

Datum 22-25 oktober 2024
Plats Svenska mässan, Göteborg
Bås G08:12

Lifts All är en ledande leverantör av skräddarsydda lyftlösningar för lager, industri och flygplatser. Företaget har en bred portfölj av lyftverktyg för olika föremål, som till exempel kartonger, säckar, ölfat och dunkar med mera. Verktygen är utformade för att effektivisera arbetsprocesser och förbättra arbetsmiljöer. Med sitt engagemang för innovation och kvalitet har Lifts All etablerat sig som en pålitlig partner för företag inom en rad olika branscher sedan 30 år tillbaka.

Behöver du mer information?

För mer information kontakta Robin Carmerud, försäljningsansvarig Sverige på Lifts All AB.

Robin Carmerud

Försäljningsansvarig Sverige

08-594 769 84

070-588 37 84

Fler nyhetsartiklar