Halvcirkel
Tack för ert besök på GSE-mässan 2024

Tack för ert besök på GSE-mässan 2024

Lifts All deltog nyligen på GSE-mässan i Lissabon, där vi presenterade våra senaste ergonomiska bagagelyftar. Mässan gav oss en fantastisk möjlighet att träffa kunder och branschkollegor, utbyta erfarenheter samt diskutera lösningar som förbättrar arbetsmiljön för bagagehanterare.

2024/10/03

Den 17-19 september var det dags för Lifts All att delta på GSE Expo Europe mässan i Lissabon, Portugal, där fokus låg på markutrustning för flygplatser. Under mässan hade vi nöjet att presentera de senaste uppdateringarna av våra ergonomiska bagagelyftar, e-CLS Launcher och e-CUS. Dessa lyftar används flitigt inom flygindustrin för att minska arbetsskador och öka effektiviteten. e-CLS Launcher är utformad för att underlätta vid lastning av containrar, medan e-CUS hjälper till att avlasta dem, vilket bidrar till en säkrare och smidigare arbetsmiljö för bagagehanterare.

Värdefulla dialoger
Vi på Lifts All vill rikta ett stort tack till alla kunder, branschkollegor och besökare som tog sig tid att besöka vår monter. Det var mycket värdefullt att få träffa er, diskutera era behov och demonstrera våra lyftlösningar. Det är tack vare er vi kan fortsätta utvecklas för att alltid ligga i framkant vad det gäller lyftlösningar. Vi ser fram emot att fortsätta dialogen och arbeta tillsammans för att skapa en ännu bättre arbetsmiljö för alla som hanterar bagage.

Lifts All är en ledande leverantör av skräddarsydda lyftlösningar för lager, industri och flygplatser. Företaget har en bred portfölj av lyftverktyg för olika föremål, som till exempel kartonger, säckar, ölfat och dunkar med mera. Verktygen är utformade för att effektivisera arbetsprocesser och förbättra arbetsmiljöer. Med sitt engagemang för innovation och kvalitet har Lifts All etablerat sig som en pålitlig partner för företag inom en rad olika branscher sedan 30 år tillbaka.

Behöver du mer information?

För mer information, kontakta Fengling Wang Weidsten, försäljningschef flygplatser på Lifts All AB.

Fenglin Wang Weidsten

Försäljningschef flygplatser

08-594 769 88

070-108 12 12

Fler nyhetsartiklar