Halvcirkel
Lyfthjälpmedel för bagagehantering på GSE Expo Europe

Lyfthjälpmedel för bagagehantering på GSE Expo Europe

GSE Expo Europe är ett ledande forum för leverantörer av utrustning till flygplatser. Här samlas årligen över 3500 besökare för att ta del av de senaste produkterna och tjänsterna inom flygindustrin. Lifts All kommer att befinna sig på plats i Lissabon för att demonstrera våra senaste lösningar inom smart bagagehantering.

2024/08/06

Lifts All kommer att finnas på plats vid GSE-mässan för att visa upp våra innovativa lösningar för bagagehantering. Våra lyftverktyg ökar både säkerheten och effektiviteten, vilket gör oss till det pålitliga valet för flygplatser världen över sedan många år tillbaka. Istället för att lyfta väskor manuellt kan våra containerlastare och -avlastare göra jobbet, vilket ökar arbetsplatssäkerheten samtidigt som jobbet går snabbt!

Välkommen till vår monter


Vi inbjuder dig att besöka vår monter den 17-19 september 2024 i bås C21 på FIL i Lissabon. Ta del av experthjälp för att optimera din bagagehantering, testa våra lyftar och ställ frågor till våra kunniga konstruktörer och säljingenjörer.

Varmt välkommen!

Besök Lifts All på GSE Expo Europe

Datum 17-19 september
Plats FIL – Lisbon Exhibition and Congress Centre, Lissabon, Portugal
Bås C21

Lifts All är en ledande leverantör av skräddarsydda lyftlösningar för lager, industri och flygplatser. Företaget har en bred portfölj av lyftverktyg för olika föremål, som till exempel kartonger, säckar, ölfat och dunkar med mera. Verktygen är utformade för att effektivisera arbetsprocesser och förbättra arbetsmiljöer. Med sitt engagemang för innovation och kvalitet har Lifts All etablerat sig som en pålitlig partner för företag inom en rad olika branscher sedan 30 år tillbaka.

Behöver du mer information?

För mer information, kontakta Fenglin Wang Weidsten, Försäljningschef flygplatser

Fenglin Wang Weidsten

Försäljningschef flygplatser

08-594 769 88

070-108 12 12

Fler nyhetsartiklar