Halvcirkel
Lifts All lanserar ny logga och visuell profil

Lifts All lanserar ny logga och visuell profil

Lifts All presenterar stolt sin nya logotyp, en viktig del i företagets strävan framåt. Den nya loggan återspeglar Lifts Alls engagemang för innovation och nytänkande.

Symbol för viktlöshet, enkelhet och uppåtrörelse

Med den nya logotypen fortsätter Lifts All att leverera samma pålitliga kvalitet, men med ett nytt modernt uttryck. Loggan har ett modernt och minimalistiskt formspråk, där symbolen uttrycker viktlöshet, enkelhet och en dynamisk rörelse uppåt – en illustration av företagets lyftlösningar som gör materialhantering smidig och effektiv. Bokstäverna ”L” och ”A” från företagsnamnet har integrerats i symbolen, vilket skapar en visuell koppling mellan loggan och varumärket.

Pilar används som återkommande grafiska element för att ytterligare förstärka känslan av rörelse uppåt. Pilarna har hämtats från symbolens design och förstärker den nya visuella identiteten.

  • Enkelhet
  • Bokstaven A/L
  • Pil uppåt
  • Viktlöshet

Förbättrad kundupplevelse

Förhoppningen är att den förnyade stilen ska hjälpa till att skapa tydligare kommunikation och en ännu bättre kundupplevelse för alla som kommer i kontakt med företaget.

Med denna uppdatering ser Lifts All fram emot att fortsätta lyfta sina kunders verksamheter till nya höjder, som en ledande aktör inom lyfthjälpmedel.

Se en video på den nya loggan

Fler nyhetsartiklar