Halvcirkel
Trumlyft för tvättmaskinstrummor 89-12413

Trumlyft för tvättmaskinstrummor 89-12413

Produktförfrågan

Generell data

Maxlast: 25 kg

Styrning: proportionell styrning (PSH)

Egenvikt: 21 kg

Media: 6-7 bar

Artikelnummer: 89-12413

Serienummer: A7323

Lifts Alls trumlyft för tvättmaskinstrummor är designad för att förenkla hanteringen av tvättmaskinstrummor, samtidigt som den skapar en säker och ergonomisk arbetsmiljö för användaren. Verktyget används i bland annat vitvarufabriker.

Mekaniskt grepp och enkel användning

Trumlyften har ett mekaniskt grepp som greppar trumman från insidan av dess öppning. Lyftverktygets kontroll tillåter en rotation på ±45 grader, vilket gör det enkelt att positionera trumman korrekt in i tvättmaskinens chassi. Lyften kan även användas i motsatt riktning, för att plocka ut trummor ur tvättmaskiner.

Tyngdpunktsjustering

För att underlätta hanteringen är trumlyften utrustad med tyngdpunktsjustering. Detta innebär att den kan justeras för att passa olika stora trummor, vilket garanterar en jämn och stabil hantering oavsett trummans dimensioner. Denna funktion bidrar till en smidig och enkel användning, vilket sparar tid och minskar risken för olyckor.

Trumlyften har ett inbyggt vattenpass som hjälper användaren att hålla verktyget horisontellt och placera lasten på rätt plats. Detta är särskilt viktigt för att säkerställa att trumman placeras korrekt i tvättmaskinen.

Lastvakt för maximal säkerhet

Genom en integrerad lastvakt garanteras säkerheten för både last och användare. Denna funktion säkerställer att det är omöjligt att lossa lasten avsiktligt eller oavsiktligt medan den är i luften. På så vis skyddas trumman från stötar och slag genom hela lyftprocessen.

Justerbar hastighet och ergonomiskt handtag

Trumlyften har en justerbar maxhastighet för upp- och nedåtrörelser, vilket innebär att hanteringen av trumman är både kontrollerad och säker.

Det ledade manöverhandtaget är designat för att skapa en ergonomisk arbetsställning, vilket minskar belastningen på användarens kropp och minimerar risken för arbetsrelaterade skador.

Med Lifts Alls trumlyft för tvättmaskinstrummor underlättas det dagliga arbetet med att lyfta tvättmaskinstrummor. För att se andra lösningar vi designat för att lyfta tunnor och trummor, klicka här.