Halvcirkel
Möt en medarbetare – Mohammed

Möt en medarbetare

Mohammed Ismail

Ålder:

29 år

Befattning:

Konstruktör

Intressen:

Träning och umgås med vänner och familj.

Mohammed jobbar som konstruktör på Lifts All. Han började på företaget för att arbeta mer med mekanik och utvecklas inom det området. Här berättar han mer om hur det är att arbeta på ett företag som har allting in-house och vad som är roligast med hans arbete.

Vad är en viktig egenskap för att lyckas i rollen som konstruktör?

Som konstruktör på Lifts All är det viktigt att vara kreativ, kommunikativ och en fördel om man gillar att arbeta med flera projekt samtidigt. Många av våra verktyg som tillverkas är kundanpassade och det är därför väldigt viktigt att man är lyhörd för kundens behov. Att vara kommunikativ och bra på att förklara tekniska detaljer i flera led är något som bidrar till att kunden får den bästa tänkbara lösningen på sitt lyftproblem.

Hur kommer det sig att du valde att börja jobba på just Lifts All?

Jag valde att börja jobba på Lifts All för att jag verkligen ville arbeta med mekanik. Jag ville lära mig mer och utvecklas inom just det området. Tidigare har jag arbetat med mer standardiserade lösningar men på Lifts All får jag experimentera med egna lösningar och ta fram nya designförslag vilket är väldigt kul.

Hur tycker du att det är att arbeta på Lifts All?

Det jag gillar mest är att ingen dag är den andra lik. Vi har en härlig stämning på kontoret med kollegor i alla åldrar men som ändå funkar bra ihop. Varje torsdag har vi frukost på kontoret där vi samlas och umgås tillsammans.

Vad gör du helst när du är ledig?

Oftast tränar jag och ni hittar mig förmodligen på gymmet. Jag försöker träna några dagar i veckan. På sommaren blir det långa promenader i stan med kompisar. Utöver det umgås jag mycket med både min familj och mina vänner.

Vad motiverar dig i ditt dagliga arbete?

Att se slutresultatet. Det är häftigt att se något man själv designat bli till verklighet. Jag har dessutom fördelen att se hela processen från start till slut eftersom allt sker in-house och verkstaden ligger en trappa ner från mitt kontor.

Tidigare har jag arbetat med mer standardiserade lösningar men på Lifts All får jag experimentera med egna lösningar och ta fram nya designförslag vilket är väldigt kul.

Fler nyhetsartiklar