Halvcirkel
Möt en medarbetare – Carolina

Möt en medarbetare

Carolina Johansson

Ålder:

37 år

Befattning:

Säljkoordinator

Intressen:

Umgås med familjen och fotboll
carolina johansson

Carolina arbetar som säljkoordinator på exportavdelningen på Lifts All. Här berättar hon om några av de saker hon gillar mest med att arbeta som säljkoordinator, vad för egenskaper som kan vara bra att ha och vad det är som motiverar henne i det dagliga arbetet.

Vad är en viktig egenskap för att lyckas i rollen som säljkoordinator?

En av de absolut viktigaste egenskaperna är att vara flexibel och tycka om varierande arbetsuppgifter. Mina dagar ser väldigt olika ut och det är ofta snabba svängar så det är en fördel om man tycker det är kul.

Vilka är dina främsta arbetsuppgifter som säljkoordinator?

Det är att stötta våra återförsäljare, skriva offerter, lägga orders och även stötta säljarna. Jag är lite som spindeln i nätet mellan alla olika avdelningar på företaget.

Vad gör du när du inte jobbar?

Då umgås jag främst med min son och sambo. Jag är småbarnsmamma så det är fullt upp mest hela tiden. Utöver det så är fotboll och hockey stora intressen, så det blir att titta på en hel del matcher också. Djurgården är det som gäller!

Vad motiverar dig i ditt dagliga arbete?

Att hela tiden bli bättre och nå nya mål. Jag drivs av att nå ett resultat där kunden är supernöjd. De flesta projekt går väldigt upp och ner eftersom det är väldigt kundanpassade lösningar vi arbetar med. Inget lyftverktyg är det andra likt och att hela tiden hitta lösningar för att komma fram till mållinjen är viktigt för mig.

Hur tycker du det är att arbeta på Lifts All?

Jag tycker det är en superbra arbetsplats. Vi har en väldigt trevlig arbetsmiljö där det finns mycket utvecklingsmöjligheter. Det är en familjär känsla där alla hjälps åt.

Vad har du för tidigare erfarenheter från ditt arbetsliv?

Jag har arbetat inom restaurangbranschen i 8 år och även som vikariatkonsult som receptionist. Det innebär att vara service minded sitter i ryggmärgen vilket är något som jag har stor användning för i mitt dagliga arbete.

Inget lyftverktyg är det andra likt och att hela tiden hitta lösningar för att komma fram till mållinjen är viktigt för mig.

Fler nyhetsartiklar