Halvcirkel
Publicerad 5 januari, 2021

Lifts All lyfter vaccinet

Basic lyftverktyg lyfter vaccinet

Dagen innan julafton rapporterade medier om att läkemedelsföretag har börjat frakta Covid-19 vaccin från sina industrier i Europa. Arbetare på Pfizers fabrik i Belgien jobbar med att packa, lyfta och förbereda lådor med vaccin för frakt. Det är viktigt att packa både snabbt och säkert, så att det värdefulla vaccinet kommer fram i gott skick.

Lifts All är oerhört stolta att berätta att det är vårt lyfthjälpmedel Basic som används för att lyfta lådorna med vaccinet. Genom vakuumtryck håller Basic ett stabilt och tryggt grepp om lådorna när de förflyttas i förpackningsprocessen. Vakuumlyften lämnar inga märken på kartongerna, och den behåller fortfarande greppet även om trycket skulle sjunka. Hur hela förpackningsprocessen går till kan du se i videon nedan (Basic visas i videon ca. 0.52 och 1.48.).

Det är Lifts Alls belgiska återförsäljare Tiltech som har försett Pfizers fabrik med lyftverktygen. Fabriken använder även Lifts Alls kran FlexiCrane för att flytta paket smidigt från rullband till pall.


Basic visas i videon ca. 0.52 och 1.48.